Loading media...

Controller

CNB Lisse

Job description

Wij zijn op zoek naar een Controller!

CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats.

Ben jij de controller die wij zoeken op onze afdeling? Lees dan snel verder!

Jij

- vindt het leuk om samen met je collega controller en de business analist aan de slag te gaan met de financiële stuurinformatie van een bemiddelaar cq handelshuis en logistieke dienstverlener.

- doorziet financiële en operationele processen en vindt het leuk om te adviseren om deze verder te verbeteren.

- speelt een belangrijke rol in de klussen rond begroting, maandafsluiting, prognoses, jaarrekening en kostprijsanalyses.

- zoekt graag dingen uit. Je loopt gemakkelijk bij collega’s naar binnen om CNB dienstverlening te begrijpen.

- hebt kennis van Business Central en PowerBI (dit is een pré, geen must).

- hebt al enige ervaring met werken binnen een Finance afdeling.

- bent overtuigend en kritisch en zoekt tegelijkertijd de verbinding om te bouwen aan goede relaties en samenwerkingen met collega’s en vindt het leuk om actief kennis te vergaren en te delen.

Wij:

- bieden binnen die kleine club een grootse baan als Controller.

- bieden een baan waar je veel initiatief mag tonen, je te maken hebt met de financiële processen binnen het gehele bedrijf en je je door de uiteenlopende processen enorm kunt ontwikkelen in de breedte én diepte.

- zorgen voor een werkplek in een gezond en leuk bedrijf dat volop in ontwikkeling is waar je kunt leren, fouten mag maken, persoonlijke aandacht krijgt, maar waar je vooral je eigen loopbaan kan planten om later te oogsten.

- ondersteunen jou op de gebieden waar je dit nodig hebt, waarbij je kunt denken aan een goede laptop, nieuwe telefoon, coaching en trainingen!

Heb jij de benodigde vaardigheden en zie jij jezelf al bij ons werken?

Solliciteer dan via de button en vertel ons in het kort waarom jij onze nieuwe Controller bent! Mail jouw nieuwsgierig makende motivatie en een korte samenvatting van jouw cv naar:

Job type
Vast
Posted
2023-05-04T00:00:00