Loading media...

Vertegenwoordiger

Job description

CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen, -knollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega's dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats.

En wij zijn op zoek naar een enthousiaste en krachtige vertegenwoordiger (m/v)!

“Een baan als vertegenwoordiger? Wat doe je dan?”

Als vertegenwoordiger ben je voornamelijk bezig met het schakelen tussen vraag en aanbod. Je bent een bemiddelaar tussen de verschillende partijen kwekers, exporteurs en broeiers. Je gaat zelf een vast klantenbestand opbouwen, waar je een langdurige samenwerking mee onderhoudt. Het doel van deze samenwerking is uiteindelijk om een minimum aan omzet te realiseren door bemiddeling in bloembollen, -knollen of vaste planten.

Onze perfecte vertegenwoordiger heeft een nuchter karakter en is een echte onderhandelaar. Maar je weet wel goed te luisteren naar de behoeftes en wensen van onze klanten. Je verbindt graag mensen en gaat het gesprek aan om een gezamenlijk belang boven tafel te krijgen.

Kijk hier de video om je meer indruk te geven wat een vertegenwoordiger bij CNB doet:

“Oké dit klinkt goed, maar wat biedt CNB mij dan?”

Naast een vast basissalaris, ontvang je een percentage over de omzet die je bemiddelt. Dit maakt dat je ondernemende karakter wordt beloond. Ook zorgen wij voor een werkplek waar je kunt leren, waar je fouten mag (en moet!) maken om het vak van vertegenwoordiger eigen te maken. Het is een pittige wereld waarin je zelfstandig opereert én ondernemerschap dus enorm belangrijk is. Wel bieden wij jou de ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en jou te ondersteunen waar jij dat nodig hebt. Ieder mens is anders, maar alle mensen groeien van aandacht!

Daarnaast ondersteunen wij jou met de middelen die je nodig hebt om deze functie goed te kunnen uitvoeren: waaronder een laptop, telefoon en leaseauto.

Dus ben jij die bollenman/vrouw die met beide benen op de grond staat?

Ga jij bloeien van het signaleren en pakken van kansen in de uitdagende markt van bloembollen en/of vaste planten? En denk jij nu: dat kan en wil ik!?

Dan vragen wij jou direct te solliciteren door ons in het kort te vertellen waarom jij onze nieuwe vertegenwoordiger bent! Solliciteer direct door op de paarse button (rechtsboven) te klikken. Vragen kun je stellen aan onze Manager Bemiddeling, Paul Peters: 06-20411035

Job type
Vast
Posted
2022-03-01T00:00:00