Loading media...

Juridisch Administratief Medewerker

Job description

CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen, -knollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega's dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats.

En wij zijn op zoek naar een Juridisch administratief medewerker voor de afdeling Licentiebeheer & Administratie

Ben jij klantgericht en juridisch onderlegd? Heb jij een sterk analytisch vermogen en werk jij nauwkeurig? Maar ben jij bovenal klaar voor een mooie functie bij een bloeiend bedrijf dat wil investeren in jou? Lees dan snel door!

Maak jij het verschil?

Als juridisch administratief medewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor het analyseren en opmaken van nieuwe en bestaande contracten tussen veredelaars, kwekers, broeiers en exporteurs en weet je deze ook te optimaliseren. Je denkt actief mee over mogelijke verbeteringen en weet hierin de juiste verbanden te leggen. Daarnaast heb jij een bedrijfsbrede adviserende rol op juridisch gebied met kennis in het bloembollen vak.

Wie zijn wij?

Misschien ken je ons nog niet en dat is jammer! De Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB) is een professioneel en klantgericht bemiddelingsbedrijf. Want wij zijn een zeer b(l)oeiende organisatie zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Onze kernactiviteit bestaat uit bemiddeling tussen aanbieders en afnemers van bloembollen, knollen, vaste planten en boomkwekerijproducten. Om de zakelijke belangen van kwekers, broeiers, veredelaars en handelaren optimaal te faciliteren is bovendien een breed pakket aanvullende diensten ontwikkeld. Voor meer info: www.cnb.nl

“Een baan als juridisch administratief? Wat doe je dan?”

Voor de afdeling Licentiebeheer & Administratie zoeken wij een nieuwe collega die CNB verder helpt om het werk goed én iedere dag beter uit te voeren. Je bent onder meer verantwoordelijk voor de juridische correctheid van de huidige contracten. Daarnaast gebruik je jouw ervaring om gericht te adviseren over het optimaliseren van deze documenten. Dit weet jij groepsbreed uit te voeren. Dit betreft licentiecontracten, koop & teeltovereenkomsten maar ook contracten met leveranciers waar wij producten en diensten van afnemen. Kortom een hele brede functie.

Hierbij werk je nauw samen met je teamgenoten van de afdeling en ook je overige collega’s binnen CNB. Je hebt in deze functie direct klantcontact waarbij je een adviserende rol aanneemt.

Jij hebt als juridische medewerker een onderzoekend karakter en wil graag op de hoogte blijven van de wet- en regelgeving in onze branche. Je komt te werken in een team waarbij collegialiteit en pro activiteit hoog in het vaandel staan. Jij als juridisch administratief medewerker weet je zelf hierin te vinden en bent dan ook flexibel.

Indien van toepassing weet jij je teamleider te adviseren over mogelijke verbeteringen, waarbij je ook actief meedenkt in het opstellen van afdelingsdoelstellingen. Het is daarbij vanzelfsprekend dat je je voldoende kunt ontwikkelen in je functie en niet stil blijft staan.

Wie ben jij?

 • Jij bent een collega waarmee andere graag samenwerken, je bent dan ook communicatief vaardig en begeleidt je collega’s waar nodig.
 • Je bent resultaatgericht en streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening richting onze klanten.
 • Je weet onze klanten op een vlotte, efficiënte maar persoonlijke wijze te benaderen. Je beantwoordt de klantenvragen en je weet je teamleider op een juiste wijze te informeren over de voortang en aandachtspunten in het klantproces.
 • Je hebt oog voor verbeteringen en denkt graag mee om het team (en CNB) iedere dag een stukje beter te maken.
 • Je hebt relevante werkervaring in de juridische sector, bij voorkeur in de agrarische dienstverlening.

“Oké dit klinkt goed, maar wat biedt CNB mij dan?”

CNB is een no-nonsens organisatie waar je in nauw contact staat met iedereen: van onze vrolijke receptionistes Thea en Marielle, tot aan onze mensgerichte directeur Leo van Leeuwen. Met jouw ideeën en plannen kun je echt iets bereiken en deze blijven dan ook zeker niet in de kast liggen.

Wij bieden een bruto salaris tussen de € 3.108, - en € 3.800, -, indien van toepassing een winstuitkering en 26,5 vakantiedagen. Ook hebben wij een bedrijfsfitnessregeling voor de sportievelingen onder ons en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op zowel inhoudelijke kennis als persoonlijk leiderschap. Kortom: CNB is een bedrijf waar je tot je recht komt!

Herken jij jezelf en ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Dan vragen wij jou direct te solliciteren door ons in het kort te vertellen waarom jij onze nieuwe juridisch administratief medewerker bent! Solliciteer direct door op de paarse button (rechtsboven) te klikken. Vragen kun je stellen aan de Teamleider Licentiebeheer & Administratie, Barbara Turk: 06-22459141.

Wat wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau met relevante kennis van wet- en regelgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Kennis van de sierteelt en/of agrarische sector
 • Proactieve en flexibele houding
 • Vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Sterk analytisch vermogen; je kunt prioriteiten stellen waarbij je hoofd- en bijzaken van elkaar kunt onderscheiden
 • Als laatste weet je je zelf aan te passen in veranderende omstandigheden. Niet iedere dag is hetzelfde!

Job type
Vast
Posted
2022-05-09T00:00:00