Loading media...

Medewerker logistiek

CNB Bovenkarspel

Job description

CNB Koelen & Prepareren is per direct op zoek naar iemand die wel drie dingen tegelijk kan. Wij dagen je uit! 

Voor onze vestiging in Bovenkarspel zijn wij per direct op zoek naar een medewerker Logistiek

Wij zijn op zoek naar harde werkers die er van houden de handen uit de mouwen te steken! Kun jij niet stilzitten en vind je het leuk om op meerdere werkplekken ervaring op te doen? Dan klinkt ons aanbod misschien wel heel interessant voor jou!

Wij zijn een no-nonsense bedrijf waar we graag samen mooie dingen voor elkaar krijgen. Dat doen we met 114 medewerkers dag in dag uit met veel plezier. Maar we werken ook hard en nemen professionalisering van onze werkprocessen heel serieus.

In Bovenkarspel zijn 23 collega’s heel druk bezig met het koelen en prepareren van bloembollen. Het is een dynamische omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is.

Wat ga je dan precies doen?

Je begint de dag rustig met een ‘koppie koffie’ samen met jouw enthousiaste collega’s, hierna ga je aan de slag omdat er een vrachtwagen is gearriveerd om een lading bloembollen af te leveren. Jij stapt op de heftruck om deze lading netjes in een van onze 125 koelcellen te zetten. Het voordeel van werken in deze cellen: als in de zomer buiten de mussen van het dak vallen, houd jij binnen het hoofd koel!

In het drukke lelie-seizoen, wat bij ons loopt van oktober tot maart, hebben we de beste en sterkste versie van jou nodig. Dat is ook hét moment dat jij kunt laten zien wat je allemaal in huis hebt. Zo ben je bezig met het ontvangst van lelies, maar er kan ook een beroep op je gedaan worden om te assisteren bij het inpakken van de lelies. En voordat je het weet ben je een afroep lelies export klaar aan het maken. Daarnaast biedt CNB je volop mogelijkheden om door te groeien en om jezelf verder te ontwikkelen.  

We zijn een klein team en vinden het belangrijk om elkaar te kunnen helpen. Daarom kan het voorkomen dat je afdeling Kwaliteitszorg of Technische Dienst een handje helpt als dat nodig is. We leiden je op als dat nodig is. Dus voldoende kansen om je breed te oriënteren!

Jij:

- steekt graag je handen uit de mouwen.

- werkt graag in een team met enthousiaste collega’s.

- bent op zoek naar een afwisselende job.

- wilt werken in een dynamisch bedrijf.

- hebt een proactieve houding en bent niet bang om initiatief te nemen.

- draait mee in een storingsdienstrooster

Kortom: als je na het lezen van deze tekst denkt: ik zie mezelf deze werkzaamheden wel doen of ik ben bereid en in staat om deze werkzaamheden snel eigen te maken: aarzel dan niet en solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is niet gewenst

Job type
Vast
Posted
2023-04-20T00:00:00