Loading media...

Vertegenwoordiger

CNB Lisse

Job description

CNB is op zoek naar een vertegenwoordiger vaste planten die een uitdaging ziet in adviseren, onderhandelen en verbinden!

CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van vaste planten en bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats.

JIJ:

  • Bent op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Hebt enige ervaring in of aantoonbare affiniteit met de agrarische sector?

Sta je daarnaast met beide benen potig in de grond en bloei je op van het opbouwen van een vast klantenbestand en het signaleren van kansen in de markt? Heb je een nuchtere kijk op het leven en geniet je van een echte onderhandeling? Weet je wanneer je moet luisteren en kan je daarmee goed de wensen en behoeftes van onze klanten ophalen?

Dan ben jij waarschijnlijk ook een partner als het gaat om bemiddeling en advisering van onze klanten. En vind je het vanzelfsprekend ook leuk om mensen te verbinden en een gezamenlijk belang in kaart te brengen.

WIJ:

Bieden een uitdagende baan als vertegenwoordiger in vaste planten waarbij je een langdurige relatie opbouwt met jouw klanten. Het doel van deze relatie is uiteindelijk een duurzame samenwerking op te bouwen.

Zorgen voor een werkplek waar je kunt leren, fouten mag maken, maar waar je vooral kan zaaien wat je later zelf ook mag oogsten.

Ondersteunen jou op de gebieden waar je dit nodig hebt, waarbij je kunt denken aan een laptop, nieuwe telefoon en een stoere leaseauto. Maar het allerbelangrijkste, je komt terecht in een team met geweldige collega’s, waarin alle leeftijden zijn vertegenwoordigd!

Kortom: heel CNB zorgt er voor dat jij je welkom voelt.

Jij leest dit en denkt: ‘’Ik kan en wil dit!’’

Solliciteer dan via de button en vertel ons in het kort waarom jij onze nieuwe Vertegenwoordiger vaste planten bent! Mail jouw nieuwsgierig makende motivatie en een korte samenvatting van jouw cv naar: HR@CNB.NL

Job type
Vast
Posted
2023-09-05T00:00:00