Loading media...

Medewerker communicatie & promotie

CNB Lisse

Job description

Wij zijn op zoek naar een creatieve communicatie topper!

Op zoek naar een job binnen de Communicatie & Promotie?

Kijk dan eens naar deze fantastische vacature die we voor je hebben!

Ben je net afgestudeerd, zit je in de afrondingsfase van je opleiding of heb je al enige tijd ervaring? Wij drinken graag een kop koffie met je.

CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats.

Wij vinden het fijn als je:

  • een doorpakker bent met een opleiding richting Marketing/Communicatie;
  • ervaring hebt met het Office pakket;
  • overweg kan met Adobe InDesign, Photoshop, Premiere Pro en Mailchimp;
  • je weet wat er speelt op de verschillende Social Media en affiniteit hebt met plaatsing van content op de verschillende platformen;
  • een pro actieve houding hebt; 
  • je communicatieskills top zijn en je de Nederlandse taal als geen ander beheerst;
  • je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent.

Wat maakt deze rol nou zo tof?

Je komt te werken in een klein, enthousiast, zelfstandig en gezellig team waarmee je een bijdrage gaat leveren aan de promotie van bolbloemen binnen CNB en de bloembollensector. We hebben korte lijnen en schakelen snel met elkaar. Wij organiseren gave evenementen en shows en hiervoor kunnen we jouw hulp zeker gebruiken! En op z’n tijd hoort hier ook een bedrijfsfeestje bij.

Je bent verantwoordelijk voor onze nieuwsbrieven, zowel in- en extern. Je vindt het een uitdaging om alle content te verzamelen bij collega’s en je weet hier de juiste toon in te zetten. Door de juiste communicatie lever je een bijdrage aan de interne en externe verbinding. 

Daarnaast ga je flyers ontwerpen, video’s maken, brainstormen, teksten schrijven en ons intranet en onze website onderhouden. Ook ben je betrokken bij verschillende projectgroepen vanuit jouw communicatie rol. En is er alle ruimte om jouw geweldige ideeën vorm te geven en de vrijheid om jouw kritische blik te werpen op de huidige activiteiten en processen.

We zorgen voor een (thuis)werkplek in een gezond en leuk bedrijf dat volop in ontwikkeling is.

Waar je kunt leren, fouten mag maken, persoonlijke aandacht krijgt en waar je vooral je eigen loopbaan kan zaaien om verder te kunnen groeien.

Nog niet overtuigd? Dan doen we er ook nog 26,5 vakantiedagen bij, een fietsplan en bedrijfsfitness. Uiteraard ontbreekt ook een goed salaris en pensioenverzekering niet aan het lijstje.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden, maar dat je toch nog wat vragen hebt. Stel deze dan gerust aan Diane Gortzak, zij is de manager van de afdeling Communicatie & Promotie en heeft zeker antwoord op je vragen.

Zij is te bereiken via de mail: d.gortzak@cnb.nl of telefonisch: 06-12 16 16 24.

Solliciteren?

Kan je echt niet wachten om te reageren?! Een korte beschrijving van jezelf en je cv is voor ons meer dan voldoende. Dit kan je sturen naar hr@cnb.nl

We kijken uit naar je reactie.

Job type
Vast
Posted
2023-01-17T00:00:00