Loading media...

Werkplekbeheerder IT (32-40 uur)

CNB Lisse

Job description

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Werkplekbeheerder IT (32-40 uur) met passie voor infrastructuur en support

CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats.

Wat ga je doen?

Als Werkplekbeheerder ben jij hét aanspreekpunt omtrent alle IT werkplekgerelateerde zaken. Omdat onze afdeling verantwoordelijk is voor alle IT-voorzieningen op locatie Lisse en Bovenkarspel zal je een breed takenpakket hebben, waarbij je je ook kunt storten op infrastructurele vraagstukken. Dit doe je voor ruim 130 collega’s! We zijn dus op zoek naar een hands-on, proactieve en enthousiaste collega die het heerlijk vindt om zich vast te bijten in incidenten die zich voordoen op het gebied van hardware en software.

Jij:

• Vindt het leuk om binnen een IT-team van 6 personen aan de slag te gaan én de verantwoordelijkheid te nemen dat alle CNB- collega’s dag in dag uit hun werk goed kunnen uitvoeren.

• Hebt 1-2 jaar ervaring als servicedeskmedewerker of werkplekbeheerder.

• Hebt affiniteit met het configureren, technisch onderhouden en – beheren van o.a. ons applicatielandschap, kantoorautomatisering en infrastructuur met een breed scala aan (Microsoft) technologieën zoals SCCM 2016, Windows 10 & Office365, Windows Group Policy, Powershell, Azure, access points, switches en mobile devices.

• Bent samen met de servicedeskmedewerker verantwoordelijk voor de uitrol, inrichting en gebruik van de werkplekken. Ook zorg je voor een optimale vellige uitvoering hiervan.

• Ondersteunt gebruikers bij (technische) problemen met hun werkplek én werkt waar nodig nauw samen met onze IT-leveranciers.

• Bent gedreven om samen met de collega's nieuwe IT-oplossingen te initiëren om alles nog vlotter en effectiever te laten werken.

• Hebt het talent om de IT-processen continu te verbeteren om alles foutloos door te laten lopen zonder menselijk ingrijpen.

• Wilt graag meedenken over het IT-beleid rondom de werkplekken binnen CNB en de infrastructuur hiervan.

Je bent samen met twee enthousiaste collega’s werkzaam in een organisatie waarin ze je alles kunnen vertellen over de wondere wereld van CNB en bij wie humor een belangrijke voorwaarde is om in het team te functioneren!

Wij:

• Bieden een veelzijdige job in een team waar initiatief en meedenken zeker gestimuleerd wordt, en waar een dag niet gelachen, een dag niet geleefd, betekent.

• Bieden je de kans om een concrete bijdrage te leveren aan de digitalisering binnen CNB en de bloembollensector.

• Zorgen voor een werkplek in een gezond en leuk bedrijf dat volop in ontwikkeling is, waar je kunt leren, fouten mag maken, persoonlijke aandacht krijgt, maar waar je vooral je eigen loopbaan kunt planten om later te oogsten.

• Ondersteunen jou op de gebieden waar je dit nodig hebt. Denk hierbij aan, waarbij je kunt denken aan thuiswerken, een goede laptop, nieuwe telefoon, coaching en trainingen!

Als jij dit leest en denkt: Hé, dat kan ik en daar wil ik bij horen! Dan zien wij jou sollicitatie met nieuwsgierig makende motivatie graag tegemoet.

Geef in jouw sollicitatie aan waarom jij de nieuwe Werkplekbeheerder IT bent!

Mocht je vragen hebben, kun je deze stellen aan onze afdeling HR via

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar wensen wij niet.

Job type
Vast
Posted
2023-01-11T00:00:00